פסטה כוסמין ברוטב שמנת קוקוס פטריות ושורשים של עומר טל
מצרכים (ל10 מנות): 800 גרם פסטה כוסמין מסוג פנה 50 גרם שמן קוקוס 300 גרם פטריות 300 גרם שורש סלרי כמה עלי רוזמרין 100 גרם אגוז ברזיל/ערמונים/אגוזי מלך 1 ליטר חלב קוקוס מלח פלפל אגוז מוסקט. אופן הכנה: יש להרתיח סיר עם 8 ליטר מים ו50 גרם מלח כמה דקות לפני ההגשה יש לבשל את […]
מרק חומוס
מצרכים: 4 בצלים בינונים מגורדים או טחונים 3 כוסות חומוס מבושל- אפשר גם מקופסא או קפוא של סנפרוסט. תפו"א גדול חתוך לקוביות פחית חלב/ קרם קוקוס- ממליצה על החלב שמגיע בקרטון של AROY-D חצי כוס קמח חומוס/קמח עדשים 2 כפות שמן שומשום לא קלוי לטיגון/ שמן קוקוס תבלינים: קארי/ כורכום, מלח. אופן ההכנה: בסיר גדול […]
מרק פטריות
עונת החורף היא העונה הכי טובה לפטריות. ניתן היום למצוא בשווקים סוגים שונים ומגוונים של פטריות, החל מפטריית השמפיניון המוכרת ועד פטריות שימג'י ומלך היער. במתכון אפשר להשתמש בכל סוגי הפטריות הטריות שתוכלו להניח את ידכם עליהן ☺ רכיבים: 300-500 גרם פטריות לפחות (אפשר יותר) 3 בצלים בינוניים כרובית קטנה 2 כפות שמן קורוס/ […]
מרק עדשים
העדשים משמשות מקור מצוין לחלבון ועדשים כתומות מכילות גם בטה קרוטן (כמו הגזר והבטטה במתכון הזה) שעוזר לחזק את המערכת החיסונית. והכורכום בו מתבלים את המרק נחשב לאנטיביוטיקה מצוינת מן הטבע. רכיבים: כוס עדשים כתומות (רצוי עדשים מונבטות) בצל גדול חתוך לקוביות 2 שיני שום פרוסות שורש סלרי מקולף וחתוך לקוביות 4 כוסות מים או […]