מצרכים:
1 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס זרעי פשתן
1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים
1.5 כוס שיבולת שועל
2 כפות צ'יה
4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות )
1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס
1 כף מייפל או אגבה
3 כפות שמן קוקוס
1.5 כוסות מים
הוראות הכנה:
לערבב יבשים להוסיף מייפל, שמן ומים בנפרד.
ולהוסיף יבשים ולערבב היטב.
עד שהעיסה נהיית עבה( אם צריך – להוסיף כף או שתיים של מים )
להחליק למעלה עם מרית ולתת לעמוד כשעתיים לפחות ( אפשר גם ללילה)
זה מוכן כשזה מתקשה בפני עצמו .
לאפות ב180 מעלות כ- 20 דקות להוציא מהתבנית, להפוך ולהמשיך לאפות עוד כ-30 40 דקות.
הלחם מוכן כשהוא עושה צליל חלול.
לקרר לחלוטין לפני פריסה ואכילה