סופרשייק חורפי
לפתיחה טעימה ומעוררת של היום, הכינו לעצמכם ב-5 דקות משקה אנרגיה טעים ומזין. הכמות מספיקה לכוס גדולה של משקה. 1 בננה בשלה 1 אגס מקולף 2 תמרים מסוג מג'הול 1/2 כוס חלב אורז 1 כף של תערובת optimal המכילה חלבון מלא ומגוון מינרלים המספקים לגוף את התצרוכת היומית לבנייתו וחיזוקו (ניתן לרכוש אצלנו בחנות המקוונת). […]
לחם פסיליום
מצרכים: 1 כוס גרעיני חמניות 1/2 כוס זרעי פשתן 1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים 1.5 כוס שיבולת שועל 2 כפות צ'יה 4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות ) 1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס 1 כף מייפל או אגבה 3 כפות שמן קוקוס 1.5 כוסות מים הוראות הכנה: […]
מתכון לשוקולד מעיסת קקאו (פייסט)
רכיבים: עיסת קקאו (250 גרם) 1/3 חמאה (80 גרם ) 1/4 כוס אגבה (או מייפל / דבש) 40 גרם סוכר קוקוס 1/4 כפית מקל וניל או כפית תמצית וניל טהורה 1/4 כפית מלח הימלאיה (קורט) * תוספות אפשריות: שקדים, צימוקים, חמוציות, גוג'י-ברי, מאקה וכו'… אופן ההכנה: בסיר, השקוע בתוך סיר אחר, שבו מים רותחים ("באן […]
מרק חומוס
מצרכים: 4 בצלים בינונים מגורדים או טחונים 3 כוסות חומוס מבושל- אפשר גם מקופסא או קפוא של סנפרוסט. תפו"א גדול חתוך לקוביות פחית חלב/ קרם קוקוס- ממליצה על החלב שמגיע בקרטון של AROY-D חצי כוס קמח חומוס/קמח עדשים 2 כפות שמן שומשום לא קלוי לטיגון/ שמן קוקוס תבלינים: קארי/ כורכום, מלח. אופן ההכנה: בסיר גדול […]
מרק פטריות
עונת החורף היא העונה הכי טובה לפטריות. ניתן היום למצוא בשווקים סוגים שונים ומגוונים של פטריות, החל מפטריית השמפיניון המוכרת ועד פטריות שימג'י ומלך היער. במתכון אפשר להשתמש בכל סוגי הפטריות הטריות שתוכלו להניח את ידכם עליהן ☺ רכיבים: 300-500 גרם פטריות לפחות (אפשר יותר) 3 בצלים בינוניים כרובית קטנה 2 כפות שמן קורוס/ […]
מרק עדשים
העדשים משמשות מקור מצוין לחלבון ועדשים כתומות מכילות גם בטה קרוטן (כמו הגזר והבטטה במתכון הזה) שעוזר לחזק את המערכת החיסונית. והכורכום בו מתבלים את המרק נחשב לאנטיביוטיקה מצוינת מן הטבע. רכיבים: כוס עדשים כתומות (רצוי עדשים מונבטות) בצל גדול חתוך לקוביות 2 שיני שום פרוסות שורש סלרי מקולף וחתוך לקוביות 4 כוסות מים או […]
מתכון לשוקולד מאבקת קקאו
רכיבים: 1 כוס אבקת קקאו ½ כוס ניבס (שברי פולים) טחונים במטחנת תבלינים ½ כוס שמן קוקוס ½ כוס חמאת קקאו ½ כוס אגבה (או מייפל / דבש) קורט מלח * תוספות אפשריות: שקדים, צימוקים, חמוציות, גוג'י-ברי, מאקה וכו'… אופן ההכנה: בסיר, השקוע בתוך סיר אחר, שבו מים רותחים ("באן מארי") ממיסים את חמאת הקקאו והשמן קוקוס. […]
מתכון לקקאו שוט אצטקי, של השף ניר לוי
מרכיבים: 1 תאנה יבשה / 2 תאנים טריות / 2 תמרים 1 כף צימוקים שחורים 1 כף גוג'י בריס 3 כפות שבבי קקאו / פולים 2 כפות אבקת קקאו 1 כפית תמצית וניל קורט מלח קורט אבקת צילי חריף 2 כוסות חלב שקדים/אורז/סויה או חופן שקדים עם 2 כוסות מים קרים 1 כף סירופ אגבה 1 כפית […]
קקאו שוט של ראיה אריקה מיריאן
רכיבים: חצי כוס אגוזי קשיו או שקדים אחד ורבע כוסות מים 4 כפות מלאות אבקת קקאו איכותית 6-7 כפות סוכר קוקוס (או מייפל, אגבה, דבש, סילאן) 2 כפות שמן קוקוס 1 כפית תמצית וניל איכותית קורט מלח 1 כפית אבקת מאקה (אופציונלי) 12 קוביות קרח אופן ההכנה: לטחון את כל המרכיבים חוץ מהקרח . את […]
סלט סלרי של דקל
לסלט: 1/2 סלרי- גבעול+עלים 1 תפוח עץ חופן חמוציות ברכז תפוחים גרעיני דלעת / חמניה (לא קלוי) אפשר גם אגוזים (מלך/פקאן) רוטב: טחינה (גולמית מלאה) לימון אגבה (אפשר גם סילאן/דבש) מלח פלפל