מתכון קקאו שוט של Bodyflow
טעים לילדים מעורר ומשמח את הלב מרכיבים: חצי כוס אגוזי קשיו ו/או שקדים אחד ורבע כוסות מים בין 3 ל 4 כפות מלאות אבקת קקאו איכותית שלוש כפות סוכר קוקוס/ שלוש תמרים/ אפשר גם מייפל/אגבה/דבש/סילאן כף שמן קוקוס כפית אחת תמצית וניל איכותית קורט מלח קורט ג׳ינג׳ר או צ׳ילי (אופציונאלי) אופן ההכנה: לטחון את כל […]
משקה מאצ׳ה
חומרי גלם: ספל אננס ספל ליצ'י כף שטוחה מאצ'ה כמה עלים של לואיזה טרייה/נענע אופציונאלי להוסיף – פלח לימון/גרידה, חצי תפוח ירוק, מייפל, מעט קרם קוקוס, תמצית וניל, כף שמן mct
מסכת פנים
חומרי גלם: 3/4 קופסה של חימר ירוק 3 כפות גדושות של קקאו כפית וורדים מיובשים 4 טיפות לבנדר 1 עלה אלוורה טרי מהגינה 1 כף חמאת קקאו מומסת 1 כף שמן קוקוס מים לפי העין עד שנוצרת עיסה לא נוזלית מדי.
לביבות כרובית
רטובות 🧄1/2 ראש כרובית קטנה (250 גרם) חתוכה לפרחים. כוס גרגרי חומוס מבושלים. 🧄2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק. 🧄2 שיני שום קצוצות. יבשות 🧄1/2 כוס קמח חומוס. 🧄1 1/2 כפות זרעי פשתן טחונים 🧄1 כפית אבקת בצל. 🧄1/2 כפית כמון. 🧄מלח ופלפל ע"פ טעם. הוראות הכנה 🧄בשלו את פרחי הכרובית במי מלח עד לריכוך. 🧄בינתיים, […]
גלידה – מתכון של דליה ברזילי
את הגלידה הזו מכינים ואוכלים 🍦😋 , היא לא צריכה לעבור במקפיא… 😛(כמות ל 4 מנות)בבלנדר חזק שמים –8 תמרי מג'הול3/4 כוס בוטנים קלויים כולל הקליפה המלוחה4 ספלים קוביות קרח לקישוט:2 כפות שברי בוטנים2 כפות קקאו ניבס מבלנדרים במהירות גבוהה את התמרים, בוטנים והקרח עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ובמידת הצורך מתקנים טעמים שמים בקעריות […]
סלט נבטי מאש מרענן של דליה ברזילי
רכיבים: מאש 1/2 סלסלת עגבניות שרי 4 גבעולים של בצל ירוק צרור עלי נענע חופן אגוזי ברזיל לימון ושמן זית לתיבול. אופן הכנה: משרים ללילה 2 כוסות מאש, לסנן ולהשאיר במסננת על השיש במשך 2 יממות (לשטוף 3 פעמים ביום תחת זרם מים ולנער) עד שהכל נובט 1/2 סלסילת עגבניות שרי ברבעים 4 גבעולים של […]
לחם כוסמת ירוקה מותססת של אורלי
מצרכים: 1 כוס גרעיני חמניות 1/2 כוס זרעי פשתן 1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים 1.5 כסמת ירוקה 2 כפות צ'יה 4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות ) 1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס 1 כף מייפל או אגבה 3 כפות שמן קוקוס 1.5 כוסות מים הוראות הכנה: לערבב […]
מרק קרם קישוא ואפונה ירוקה
החומרים:10-15 קישואים נקיים חצויים לאורךשמן זית מלח פלפל לשים בתנור על חם גבוהה ולצלות עד שמעט משחים. שקית של קילו אפונה עדינה קפואה. שורש סלרי ,שורש פטרוזילייה , 10 גבעולי שמיר, 5 גבעולי סלרי לבשל ולהוציא. תבלינים:פלפל, מלח, כמון, זרעי כוסברה טחון, אגוז מוסקט.-אפשרות מעט אבקת מרק אורגני(בלי גלוטומט!)2-3 כפות חמאת שקדים ההכנה:ממלאים חצי סיר […]
מרק כתום של קלי מגר
חומרים לסיר גדול: כוס עדשים כתומות (להשרות במים)שורש סלרי קלוף2 שורש פטרוזילייה קלוף10 גזר קלוף2 דלעת ערמונים1 דלורית1 דלעת יפנית1/2 כוס קרם קוקוס אורגנימעט תבלינים לפי הטעם – פלפל שחור, אגוז מוסקט, בהרט, מלח, שמן זיתירוקים – פטרוזיליה ,כוסברה, מעט סלרי עלים. שמים את הירקות הקלופים בסיר מכסים במים ומבשלים עד ריכוך. את הדלעות שמים […]
טראפלס שוקולד – Raw
מתכון של אנו 🙂 מצרכים:250 גרם עיסת קקאו83 גרם חמאת קקאוקורט מלחתמצית וניל 2 כפות 450 קשיו מושרה300 גרם מייפל20 גרם שמן קוקוס230 מל חלב שקדים אופן ההכנה:בסיר השקוע בתוך סיר אחר, שבו מים רותחים (“באן מארי”) ממיסים את חמאת הקקאו והשמן קוקוס.לאחר ההמסה מוסיפים את מוצרי הקקאו ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד.לאחר שהתערובת חלקה, מוסיפים את הממתיק […]