הנחה קבועה 5% ללקוחות רשומים! להרשמה

|

משלוח חינם בהזמנות מעל 600₪

מסכת פנים

חומרי גלם: 3/4 קופסה של חימר ירוק 3 כפות גדושות של קקאו כפית וורדים מיובשים 4 טיפות לבנדר 1 עלה אלוורה טרי מהגינה 1 כף חמאת קקאו מומסת 1 כף שמן קוקוס מים לפי העין עד שנוצרת עיסה לא נוזלית מדי.

לביבות כרובית

רטובות 🧄1/2 ראש כרובית קטנה (250 גרם) חתוכה לפרחים. כוס גרגרי חומוס מבושלים. 🧄2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק. 🧄2 שיני שום קצוצות. יבשות 🧄1/2 כוס קמח חומוס. 🧄1 1/2 כפות זרעי פשתן טחונים 🧄1 כפית אבקת בצל. 🧄1/2 כפית כמון. 🧄מלח ופלפל ע"פ טעם. הוראות הכנה 🧄בשלו את פרחי הכרובית במי מלח עד לריכוך. 🧄בינתיים, […]

גלידה – מתכון של דליה ברזילי

את הגלידה הזו מכינים ואוכלים 🍦😋 , היא לא צריכה לעבור במקפיא… 😛(כמות ל 4 מנות)בבלנדר חזק שמים –8 תמרי מג'הול3/4 כוס בוטנים קלויים כולל הקליפה המלוחה4 ספלים קוביות קרח לקישוט:2 כפות שברי בוטנים2 כפות קקאו ניבס מבלנדרים במהירות גבוהה את התמרים, בוטנים והקרח עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ובמידת הצורך מתקנים טעמים שמים בקעריות […]

סלט נבטי מאש מרענן של דליה ברזילי

רכיבים: מאש 1/2 סלסלת עגבניות שרי 4 גבעולים של בצל ירוק צרור עלי נענע חופן אגוזי ברזיל לימון ושמן זית לתיבול. אופן הכנה: משרים ללילה 2 כוסות מאש, לסנן ולהשאיר במסננת על השיש במשך 2 יממות (לשטוף 3 פעמים ביום תחת זרם מים ולנער) עד שהכל נובט 1/2 סלסילת עגבניות שרי ברבעים 4 גבעולים של […]

לחם כוסמת ירוקה מותססת של אורלי

מצרכים: 1 כוס גרעיני חמניות 1/2 כוס זרעי פשתן 1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים 1.5 כסמת ירוקה 2 כפות צ'יה 4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות ) 1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס 1 כף מייפל או אגבה 3 כפות שמן קוקוס 1.5 כוסות מים הוראות הכנה: לערבב […]

מרק קרם קישוא ואפונה ירוקה

החומרים:10-15 קישואים נקיים חצויים לאורךשמן זית מלח פלפל לשים בתנור על חם גבוהה ולצלות עד שמעט משחים. שקית של קילו אפונה עדינה קפואה. שורש סלרי ,שורש פטרוזילייה , 10 גבעולי שמיר, 5 גבעולי סלרי לבשל ולהוציא. תבלינים:פלפל, מלח, כמון, זרעי כוסברה טחון, אגוז מוסקט.-אפשרות מעט אבקת מרק אורגני(בלי גלוטומט!)2-3 כפות חמאת שקדים ההכנה:ממלאים חצי סיר […]

מרק כתום של קלי מגר

חומרים לסיר גדול: כוס עדשים כתומות (להשרות במים)שורש סלרי קלוף2 שורש פטרוזילייה קלוף10 גזר קלוף2 דלעת ערמונים1 דלורית1 דלעת יפנית1/2 כוס קרם קוקוס אורגנימעט תבלינים לפי הטעם – פלפל שחור, אגוז מוסקט, בהרט, מלח, שמן זיתירוקים – פטרוזיליה ,כוסברה, מעט סלרי עלים. שמים את הירקות הקלופים בסיר מכסים במים ומבשלים עד ריכוך. את הדלעות שמים […]

טראפלס שוקולד – Raw

מתכון של אנו 🙂 מצרכים:250 גרם עיסת קקאו83 גרם חמאת קקאוקורט מלחתמצית וניל 2 כפות 450 קשיו מושרה300 גרם מייפל20 גרם שמן קוקוס230 מל חלב שקדים  אופן ההכנה:בסיר השקוע בתוך סיר אחר, שבו מים רותחים (“באן מארי”) ממיסים את חמאת הקקאו והשמן קוקוס.לאחר ההמסה מוסיפים את מוצרי הקקאו ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד.לאחר שהתערובת חלקה, מוסיפים את הממתיק […]

קציצות פלאפל

מצרכים:חצי קילו גרגירי חומוס4-5 קישואים2 בצליםצרור כוסברהצרור פטרוזיליה הוראות הכנה:להשרות חצי קילו חומוס ללילה.לטחון את החומוס(ללא בישול) ויחד איתו לטחון 4-5 קישואים, 2 בצלים, כוסברה ופטרוזיליה.לתבל בתבלין קציצות ומלח. אם העיסה נוזלית מידי אפשר לאזן עם קמח עדשים/חומוס אבל לא יותר מידי כדי שהקציצות יצאו עסיסיות. משמנים תבנית בשמן זית, מגלגלים לקציצות , לזלף שמן […]

פטריות ממולאות

מצרכים:פטריות גדולות- לבנות או חומות. בצלתערובת אגוזים לבחירתכם (מלך, פקאן, קשיו, שקדים, ברזיל…)בזיליקוםפטרוזיליהשמן זית הוראות הכנה:מחממים תנור ל-180 מעלות.שוטפים את הפטריות, מורידים את הרגליים ומורחים בשמן זית מכל הכיוונים ומסדרים בתבנית. פורסים את רגלי הפטריות ומטגנים עם בצל ומתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.טוחנים את תערובת האגוזים בפודפרוססור. לאגוזים הטחונים (היטב) מוסיפים עשבי תיבול (בזיליקום, […]