הנחה קבועה 5% ללקוחות רשומים! להרשמה

|

משלוח חינם בהזמנות מעל 600₪

מרק חרירה

מצרכים:

🧄100 גר׳ גרגירי חומוס שהושרו למשך לילה ובושלו שעה וחצי על אש נמוכה.

🧄1/2 כוס עדשים שחורות שהושרו למשך לילה

🧄1/2 בצל לבן קצוץ
🧄1 שיני שום קצוצות
🧄1/2 צרור סלרי קצוץ
🧄1/2 צרור כוסברה קצוץ
🧄1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ
🧄3 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
🧄1 ליטר נוזל (מים/ציר ירקות)
🧄1/2 כפית כמון
🧄1/2 כף פפריקה מרוקאית
🧄מלח לפי הטעם
🧄פלפל שחור טחון לפי הטעם
🧄3 לימונים בנוניים סחוטים

אופן הכנה:

מטגנים עם מעט שמן בסיר רחב על אש בנונית את הבצל
עד להזהבה, ומוסיפים את השום החומוס והעדשים
למשך דקה שתים וזורקים פנימה את עשבי התיבול.
מוסיפים את קוביות העגבניה, מכסים את הסיר ומבשלים

20 דקות על אש נמוכה

מוסיפים את המים ומבשלים עוד 45 דקות עד שהכל

מתרכך ומתבלים לפי הטעם
לפני ההגשה סוחטים לימון מעל הצלחת

בתאבון…