מתכון של מוריה אגמון – "למוריה קינוחי אור"
כ-6 מנות
מצרכים:
- 110 גרם (5-6) תמרים
- 25 גרם (3 כפות) אבקת קקאו RAW
- 55 גרם (3 כפות) שמן קוקוס ONE-TRIBE או JAMMOKA
- 85 גרם חלב שקדים ביתי ! J (אפשר להחליף בחלב קוקוס/לוז/מקדמיה או במים)
- 5 גרם (1 כפית) תמצית וניל טהורה
- קקאו ניבס לקישוט
אופן ההכנה:
להכניס את כל חומרי הגלם לבלנדר ולערבל היטב
להעביר לקעריות הגשה
לפזר מעל קקאו ניבס ו/או קינמון
להגיש ולאכול בהנאה עצומה