חצי קילו כוסמת ירוקה:
להשרות במיים לפחות שעתיים ולסנן
לשטח במייבש מזון וליבש כ 4 שעות.
* במידה ואין מייבש מזון – אפשר לשטח בתנור ב 100 מעלות, עד שהכוסמת יבשה וקראנצ'ית.
להניח בקערה ועל זה לשים ככל העולה על רוחכם ואהבתכם במוזלי:
אנחנו מציעים :
אגוז /שקד / מקדמיה /אגוז בזיל /פיסטוקים – לחתוך גס
פתיתי קוקוס יבשים // חמוציות /גוגי ברי/ צימוקים /זרעי חמניות/זרעי דלעת /ציה ופשתן /אופטימל / קקאו ניבס
פירות פשוטים לפי טעם חתוכים לקוביות .
לאוהבי המתוק אפשר להוסיף מייפל / אגבה / דבש/ סילאן.