מצרכים:
1 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס זרעי פשתן
1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים
1.5 כוס שיבולת שועל
2 כפות צ’יה
4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות )
1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס
1 כף מייפל או אגבה
3 כפות שמן קוקוס
1.5 כוסות מים
הוראות הכנה:
לערבב את כל היבשים
להוסיף את שאר המצרכים ולערבב
להניח בתבנית עם נייר אפיה מרוח עם מעט שמנ”ז
להדק מכל הצדדים
ולתת לזה לנוח במקרר לפחות 6 שעות
אפיה 160 מעלות
ל40 דקות
לאחר מכן להוציא מהתבנית להפוך לעוד 15 ד
***אפשרי לשים במקום אגוזי לוז איזה אגוזים שאוהבים
לקרר את הלחמים
לפרוס ולשמור במקפיא.