רטובות
🧄1/2 ראש כרובית קטנה (250 גרם) חתוכה לפרחים.
כוס גרגרי חומוס מבושלים.
🧄2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק.
🧄2 שיני שום קצוצות.
יבשות
🧄1/2 כוס קמח חומוס.
🧄1 1/2 כפות זרעי פשתן טחונים
🧄1 כפית אבקת בצל.
🧄1/2 כפית כמון.
🧄מלח ופלפל ע”פ טעם.
הוראות הכנה
🧄בשלו את פרחי הכרובית במי מלח עד לריכוך.
🧄בינתיים, ערבבו את כל המרכיבים היבשים בקערה.
🧄עבדו בפולסים את המרכיבים הרטובים במעבד מזון עד לאיחוד המרכיבים.
🧄הוסיפו את בלילת הרטובים לקערה עם היבשים וערבבו היטב עם הידיים.
🧄צרו עם הידיים 8-10 לביבות ניתן לטגן במחבת נון סטיק עם כף שמן עד להזהבה(כ- 5 דק בכל צד) /לאפות בתנור ב 180°c עד להזהבה