גלידה – מתכון של דליה ברזילי
את הגלידה הזו מכינים ואוכלים 🍦😋 , היא לא צריכה לעבור במקפיא… 😛(כמות ל 4 מנות)בבלנדר חזק שמים –8 תמרי מג'הול3/4 כוס בוטנים קלויים כולל הקליפה המלוחה4 ספלים קוביות קרח לקישוט:2 כפות שברי בוטנים2 כפות קקאו ניבס מבלנדרים במהירות גבוהה את התמרים, בוטנים והקרח עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ובמידת הצורך מתקנים טעמים שמים בקעריות […]
טראפלס שוקולד – Raw
מתכון של אנו 🙂 מצרכים:250 גרם עיסת קקאו83 גרם חמאת קקאוקורט מלחתמצית וניל 2 כפות 450 קשיו מושרה300 גרם מייפל20 גרם שמן קוקוס230 מל חלב שקדים אופן ההכנה:בסיר השקוע בתוך סיר אחר, שבו מים רותחים (“באן מארי”) ממיסים את חמאת הקקאו והשמן קוקוס.לאחר ההמסה מוסיפים את מוצרי הקקאו ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד.לאחר שהתערובת חלקה, מוסיפים את הממתיק […]
ממרח נוטלה טבעונית-RAW
מתכון של מוריה אגמון – "למוריה קינוחי אור" מצרכים: 130 גרם (1 כוס) אגוזי לוז 15 גרם (1 כף) שמן קוקוס One Tribe או Jammoka 10 גרם (2 כפיות) תמצית וניל טהורה (!!) 18 גרם (3 כפות) אבקת קקאו RAW 100 גרם (5 כפות) מייפל טהור קורט מלח הימלאיה 55 גרם (1/4 כוס) חלב שקדים […]
מתכון לשוקולד מעיסת קקאו (פייסט)
רכיבים: עיסת קקאו (250 גרם) 1/3 חמאה (80 גרם ) 1/4 כוס אגבה (או מייפל / דבש) 40 גרם סוכר קוקוס 1/4 כפית מקל וניל או כפית תמצית וניל טהורה 1/4 כפית מלח הימלאיה (קורט) * תוספות אפשריות: שקדים, צימוקים, חמוציות, גוג'י-ברי, מאקה וכו'… אופן ההכנה: בסיר, השקוע בתוך סיר אחר, שבו מים רותחים ("באן […]
ממרח נוטלה טבעונית – RAW
מתכון של מוריה אגמון – "למוריה קינוחי אור" מצרכים: 130 גרם (1 כוס) אגוזי לוז 15 גרם (1 כף) שמן קוקוס One Tribe או Jammoka 10 גרם (2 כפיות) תמצית וניל טהורה (!!) 18 גרם (3 כפות) אבקת קקאו RAW 100 גרם (5 כפות) מייפל טהור קורט מלח הימלאיה 55 גרם (1/4 כוס) חלב שקדים כמו […]
חטיף "באונטי" RAW
מתכון של בהדרה שלנו (: רכיבים: 1 וחצי כוסות קוקוס יבש רבע כוס דבש או אגבה או שילוב של שניהם שליש כוס חמאת קקאו מומסת שליש כוס שמן קוקוס 2 כפות תמצית וניל אופן ההכנה: שמים את כל הרכיבים בבלנדר עד שנוצר מרקם אחיד מהדקים לתוך תבנית סיליקון ומשאירים למעלה 2-3 מ"מ רווח. ממלאים בשוקולד […]