הנחה קבועה 5% ללקוחות רשומים! להרשמה

|

משלוח חינם בהזמנות מעל 600₪

קרפ כוסמת מותסס

🥞 קרפ כוסמת מותסס – מתכון בסיסי ובריא מצרכים: 500 גרם כוסמת ירוקה (לא חומה!) מים (לשרייה ולטחינה – אין כמות מדויקת, רק עד כיסוי קל של הכוסמת בזמן הטחינה) 1 כפית מלח טבעי – רצוי מלח הימלאיה או מלח אטלנטי ציוד נדרש: קערה גדולה להשרייה מסננת בלנדר צנצנת זכוכית גדולה עם נפח עודף (לפחות […]

סופגניות ללא גלוטן

סופגניות לאנשים שרוצים להזין את הנפש מבלי ליצור יותר מדי נזק לגוף 😋  רכיבים: 2 כוסות קמח ללא גלוטן (אפשר להשתמש בתערובת קמח אפייה ללא גלוטן)2 כפיות אבקת אפייה1/2 כפית סודה לשתייה1/4 כפית מלח1/4 כוס סוכר חום (או 3 כפות מייפל)1 ביצה3/4 כוס חלב שקדים, סויה, או חלב רגיל1/4 כוס שמן קוקוס מומס או שמן […]

קרקרים ללא גלוטן

מתכון קל ופשוט להכנת קרקרים ביתיים מעולים וטעימים, באדיבות לימור תירוש   מרכיבים: לחומרים היבשים (כל הגרעינים טבעיים): 3/4 כוס ועוד כף (120 גרם) גרעיני חמניות 3/4 כוס (120 גרם) זרעי פשתן 1/3 כוס ( 60 גרם) זרעי צ'יה 1/3 כוס (55 גרם) גרעיני דלעת 1/3 כוס (55 גרם) שומשום 1/2 כוס+ 1 כף (70 […]

לחם כוסמת ירוקה מותססת של אורלי

מצרכים: 1 כוס גרעיני חמניות 1/2 כוס זרעי פשתן 1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים 1.5 כסמת ירוקה 2 כפות צ'יה 4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות ) 1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס 1 כף מייפל או אגבה 3 כפות שמן קוקוס 1.5 כוסות מים הוראות הכנה: לערבב […]

לחם שקדים

מתכון של נועם 🙂 מצרכים:יבשים –2.5 כוסות קמח שקדים1/2 כוס קמח קוקוס טחון1/3 כוס פסיליום1/2 כוס פשתן טחוןכפית אבקת אפיהכפית מלח רטובים –2.5 כוסות מים2 כפות שמן זית2 כפות חומץ תפוחים הוראות הכנה:לערבב את כל החומרים היבשיםלהוסיף לתערובת היבשים, את המצרכים הנוזלייםמערבבים הכל ביחד עד שהנוזלים נספחים ויוצרים צורה בתוך תבנית אינגליש קייק.  מכניסים לשעה בתנור […]

"אוטפאם" – סוג של לחם/לביבה הודי עם חלבון מלא

רכיבים: 1 כוס אורז מלא 1 כוס עדשים אדומים מעט מלח שמן זית/ קוקוס/ חמאה לטיגון אופן ההכנה: משרים את האורז והעדשים בכלי עם מים למשך לילה. בבוקר מסננים ומכניסים לבלנדר עם מעט מלח ומים שמגיעים רק קצת מעל התערובת מערבלים עד לקבלת עיסת פנקייק. אם סמיך מדיי מוסיפים עוד ממש מעט מים, עד להגעה […]

לחם שיבולת שועל

מתכון מצויין ללחם בריאות בכמות של כיכר בגודל של תבנית אינגליש קייק באדיבותה של סיגל וולף – בוגרת סדנת ניקוי הרעלים  BODYFLOW רכיבים: · 1 כוס פתיתי שיבולת שועל להכנה מהירה (עם פתיתים קטנים יחסית ולא שלמים.    אפשר גם להשתמש בשיבולת שועל רגילה ולטחון אותה במעבד מזון במשך כמה  עשרות שניות) · 1 כוס קמח […]

קרקרים מקמח כוסמין

מתכון קל ופשוט להכנת קרקרים ביתיים מעולים וטעימים, באדיבות יעלי מילול.   רכיבים: 2 כוסות קמח כוסמין רצוי אורגני חצי כוס מים חמימים כף וחצי שמן זית מלח זרעים כאהבת נפשכם, קצח, זעתר.. מה שבא..   אופן ההכנה: לשים היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים ישירות על נייר אפייה, לעלה בגובה אחיד […]

לחם פסיליום

מצרכים: 1 כוס גרעיני חמניות 1/2 כוס זרעי פשתן 1/2 כוס אגוזי לוז או שקדים 1.5 כוס שיבולת שועל 2 כפות צ'יה 4 כפות פסיליום ( אם אבקה אז 3 כפות ) 1 כפית מלח דק או 1.5 כפית מלח גס 1 כף מייפל או אגבה 3 כפות שמן קוקוס 1.5 כוסות מים הוראות הכנה: […]