🍫חטיפי קראנץ' שוקולד עם פצפוצי אורז, חמאת בוטנים בציפוי שוקולד לבן .
מתכון של הדס קפלן המהממת 😄 
רכיבים:
🍫 2 חבילות שוקולד מריר
🤍 2 חבילות שוקולד לבן
🥣 4.5 כוסות פצפוצי אורז
🥜 1 צנצנת חמאת בוטנים (סקיפי)
🍯 3/4 כוס דבש
אופן ההכנה:
🥄 ממיסים במיקרוגל או בבן מארי את השוקולד המריר, הדבש ו-3/4 מכמות חמאת הבוטנים (כ-1–2 דקות) ומערבבים היטב עד שהתערובת חלקה ואחידה.
🍚 מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים עד שהם מצופים לגמרי.
📜 משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים עם כף/מרית. מכניסים למקרר להתייצבות.
🤍 בקערה נפרדת ממיסים את השוקולד הלבן עם יתרת חמאת הבוטנים ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
🍶 מורחים את הקרם על שכבת הפצפוצים שבתבנית, מיישרים יפה ומחזירים למקרר עד להתייצבות.
🔪 חותכים למעוינים או ריבועים אחידים.
❄️ שומרים בקופסה אטומה בפריזר – תמיד יהיה לכם חטיף מושלם להפתיע אורחים!