עוגת תפוחים של חנה לברון

מרכיבים:

למילוי:

  • 7 תפוחי גרנד
  • חצי כוס מייפל או תרכיז תפוחים, לפי הטעם
  • (אפשר להוסיף צימוקים או שזפים יבשים מושרים.) אני הוספתי ריבה מתפוז סיני.
  • קינמון כפית.

לתחתית:

  •  200 גרם חמאה (או קוקוס)
    2 כוסות קמח כוסמין מלא.
    קורט מלח.

אופן ההכנה:

מילוי:

מכניסים את כל המרכיבים למחבת עם הסירופ או המייפל.
להוסיף כפית קינמון.
(אפשר להוסיף צימוקים או שזפים יבשים מושרים.)
אני הוספתי ריבה מתפוז סיני.

תחתית:

ממיסים את החמאה ומערבבים את כל החומרים עד למרקם אחיד.
בחצי מהבצק משתמשים לתחתית
וחצי מהבצק להקפיא לפירורים אותם מגרדים על פומפיה ומוזגים על התפוחים.
מעל מפזרים כפית קינמון עם קצת סוכר או סוויטנגו.

בתאבון 🙂