תיאור
ויטמין C הוא ויטמין חיוני שאינו מיוצר בגוף האדם. משמע הוא מתקבל בגופנו רק ממקור חיצוני, בתזונה או כתוסף.
ויטמין C טבעי או סינתטי מספקים לגוף את אותו הדבר: L-ascorbic acid, ועובדים באותה היעילות, כך שמונחים כגון “טבעי” או “מכיל פרי אקזוטי” אין בהם יתרון. פירות וירקות הם מקור נהדר לוויטמין C וכדאי תמיד לצרוך אותם אבל כשנרצה להוסיף ויטמין C בכמות משמעותית, כדאי ומומלץ להשתמש בתוסף.
ויטמין C נספג טוב יותר כאשר ממיסים אותו עם מיץ הדרים טבעי המכיל ביופלבנואידים ושותים בין הארוחות.
אבקת ויטמין C היא הדרך הזולה, הנקייה והיעילה ביותר לצרוך ויטמין זה ללא תוספות מיותרות.
אבקת ויטמין C נהדרת לעוגות ומתאימה מאד עם שוקולד. היא תוסיף טעם חמצמץ ייחודי בהרבה מאכלים רק זכרו שהחום יפחית את תכולת הוויטמינים.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.