מצרכים (ל10 מנות):
800 גרם פסטה כוסמין מסוג פנה
50 גרם שמן קוקוס
300 גרם פטריות
300 גרם שורש סלרי
כמה עלי רוזמרין
100 גרם אגוז ברזיל/ערמונים/אגוזי מלך
1 ליטר חלב קוקוס
מלח
פלפל
אגוז מוסקט.
אופן הכנה:
יש להרתיח סיר עם 8 ליטר מים ו50 גרם מלח
כמה דקות לפני ההגשה יש לבשל את הפסטה במים, לסנן ולערבב
אגוזים:
לקלות בתנור על נייר אפייה בחום של 180 מעלות טורבו למשך 10 דקות.
רוטב:
במחבת גדולה/מצלית לטגן בשמן קוקוס לוהט את הפטריות שורשים ועלי הרוזמרין, להוסיף את החלב קוקוס ולצמצם עד קבלת רוטב סמיך אך לא סמיך מדי, להוסיף מלח פלפל ומוסקט לפי הטעם.
להגשה:
יש לאחד בין הפסטה המבושלת והמסוננת לרוטב ע"י ערבוב בסיר/קערה/מחבת, לגרד בפומפייה את האגוזים הקלויים מעל.