ברוכים הבאים

ניקוי חברתי

ממש עוד כמה רגעים נפגש

שמחים שהצטרפת לשלמה דהרמה ולכל צוות Bodyflow לניקוי החברתי הביתי שלנו : )
יום ראשון ה- 30.3.25 עד יום שבת ה- 5.4.25

אנו נרגשים מאוד לקראת הניקוי החברתי שיחל ממש עוד מעט, לפגוש את הקהילה המקסימה שלנו, אנשים מוכרים וחדשים כאחד.
הרצון שלנו הוא לצרף כמה שיותר אנשים לשדה אנרגטי אחד ובכך להעלות את התדר של כולנו יחד – שהרי כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן 🙂
מחכים לראותכם וקדימה מתחילים !!

שדרגו את הניקוי

עכשיו אחרי שכבר נרשמתם לניקוי החברתי שלנו, פתוחה בפניכם האפשרות לשדרג ולהעמיק את הניקוי ע״י תרכובות מיוחדות מבית BodyFlow

פה בסרטון נסביר לכם על התהליך והאפשרויות השונות העומדות בפניכם

אנו מציעים 2 מסלולים – בכל אחד מהמסלולים תהנו מהשתתפות מלאה בוובינרים ותכני הלייב שנציע לכם. כניסה לקבוצת הפייסבוק הסגורה בה נוכל לתמוך ולהיתמך ע״י אנשים אחרים שעושים יחד איתנו את הניקוי, וכמובן תפריט מותאם אישית לכל מסלול ובו פירוט מה ומתי עליכם לקחת.

אתם כרגע רשומים למסלול הבסיסי שלנו – ללא עלות , שיקח אתכם לניקוי עדין ונוח.

אנו מזמינים אתכם לשדרג את הניקוי למסלול המעמיק שלנו ובהנחה של כ-10%

ניקוי מקצועי עמוק יותר הכולל תערובות ניקוי וצמחי מרפא.

אז למה באמת כדאי ומומלץ לשדרג את הניקוי עם ערכת הניקוי של Bodyflow?

בסיסי

ללא עלות!

ניקוי עדין ונוח, מאפשר שינוי הרגלי צריכה ופותח דלת לאורח חיים בריא ומאוזן (למסלול הזה בעצם כבר הצטרפת ברגע ההרשמה).

אז מה מקבלים? לחצו על ה + כדי לקרוא עוד

סדנאות לייב עם מיטב המנחים המובילים בתחומם בנושאי תזונה ומודעות

תפריט יומי, מאוזן ומושקע, הכולל הנחיות לכל יום של הניקוי

תרגול יומי של מדיטציות אקטיביות ביחד

קבוצה בה נעבור את כל התהליך הזה יחד, צוות BodyFlow ובראשם שלמה דהרמה יהיו זמינים אליכם. מקום בו נוכל לשאול ולשתף. 

מקצועי

450

במקום

495

ניקוי מעמיק יותר (אך כל אחד יכול לעמוד בו), הכולל שימוש בתוספי תזונה וצמחי מרפא התומכים בתהליך הניקוי ומביאים את הגוף למצב אופטימלי. (שלושת תערובות הניקוי והחיזוק מבית בודיפלו)

תקבלו את כל מה שכלול במסלול הבסיסי ובנוסף: לחצו על ה + כדי לקרוא עוד

תערובת הרמונייזר – תערובת סיבים המכילה שומר, ציפורן להורדת גזים וקטילת פרזיטים, 
בנוסף טריפאלה להניע את המעיים, אמאלקי לחזק את הדפנות של המעיים ולנטרל חומצות ורדיקלים חופשיים.
אפשר לשתות שייקים ולאכול סלטים שיש בהם הרבה סיבים שמפעילים את המעיים בצורה נכונה אבל אם לוקחים סיבים שנועדו לזה ברמה מקצועית- זאת אומרת שהם לא מתמוססים ויש להם כוח ספיחה מאוד גבוה ניתן בקלות לשפר את התוצאות וביצועי המעיים פרט והגוף בכלל.

תערובת אופטימל פרו- תערובת מזונות על לשייקים: 
התערובת הינה מזון מאוד מרוכז ומגוון, מתפרק נכון בגוף ומזין קשת רחבה של נוטריינטים,מינרלים וויטמינים (מורכבת מקקאו חי,ספירולינה, מאקה, פולן דבורים, חלבון אורז, צי'ה, אמלאקי ועוד…)

תערובת ירוקים מנקים – התערובת מכילה ריכוז מאוד גבוה של מינרלים מקררים, זאת אומרת שהם מנטרלי חומציות בגוף וגם הרבה כלורופיל.
כל זה קיים במזון בטבע אבל צריך לאכול כמות אדירה ממנו כדי שזה באמת ישפיע על הגוף ועם האבקות האלו אנו מקבלים את זה משתיים שלוש כפיות יומיות של הדבר המרוכז הזה ואנחנו מכניסים לעצמנו מספיק בלבד.

התערובת מכילה עשב חיטה ושמירה וגם טעימה וגם משלבת תמצית של אננס שיש בו (הברומלין) שעוזר בפירוק רעלים. 

לערכה מצורף דף הנחיות מפורט במייל, הכולל הוראות שימוש במוצרים, תפריט ומתכונים להכנת השייקים הנדרשים.

הערכה מגיעה בתוך תיק איכות היכול לשמש בהמשך גם להנבטה 🙂

איך זה הולך לעבוד?

הניקוי שלנו יארך 7 ימים מיום ראשון 30.3.25 ועד שבת - 5.4.25

יומיים ראשונים – כניסה לניקוי 
3 ימים – הניקוי עצמו
2 ימים – יציאה נכונה ואיטית מהניקוי 

הניקוי יכלול בכל יום, מדיטציית בוקר אקטיבית עם שלמה. בצהריים שיעור השראה ע"י הצוות המוביל של הניקוי, בתחום גוף נפש ואכילה רגשית. בערב מפגש שקט לסיום היום.
לכל יום אנחנו מכינים לכם משהו אחר אשר יעשיר ויעמיק את הניקוי.
כמובן שהכל בליווי מלא של משפחת BodyFlow ושל שלמה דהרמה בקבוצת הפייסבוק שלנו.

הניקוי עצמו מבוסס על

עיקרי הערכות

אוטוטו נפגשים

ימים
שעות
דקות
שניות